İçerisinde neler olduğunu bilsem, hijyenine emin olsam ne ala. Ama bu seferlik içimdeki bu sesi durdurdum. Sonra çikolata sosu ve 2 adet muz. Bir gün önce annemden kalan krem şanti. Tamamdır. Nasıl yaptığımı tabiki anladınız, ama ben yine de anlatma keyfini kaptırmam. Pasta tabanları portakal suyu ve kahve ile ıslatılır. Krem şanti ile küçük doğranmış muzlar bir güzel karıştırılır ve iki taban arasında aynı yükseklikte yayılır. Üzerine tarife uygun (500 ml süt gerekiyor) çikolata sosu yapılır ve soğuması için bol bol karıştırılır ve pürüzsüz bir şekilde yayılır. Buzdolabında biraz kendine gelene kadar bekletilir ve sonra afiyetle arkadaşlarla yenir.
Afiyet olsun
Limon Çiçeği